Kerstkaarten

Elke cent van de opbrengst uit de verkoop van deze artikelen wordt gebruikt om de meest kwetsbare volken op aarde bij te staan in hun strijd voor hun landrechten en mensenrechten.
Voor meer artikelen, bezoek ook onze internationale online shop».

Kerstkaarten

Verzend dit jaar onze prachtige kerstkaarten aan uw familie en vrienden, bijvoorbeeld Ice Spray of een van de andere mooie en bijzondere designs (helaas geen illustratie beschikbaar, maar ze zijn allemaal even mooi!).

Bestel uw kaarten via info@survivalinternational.nl.
Per pakje van 10 dezelfde kaarten € 7,00 – exclusief verzendkosten (het gewone brieventarief van PostNL). Bij een bestelling van vijf pakjes is de vijfde gratis.

There you go!

Een stripboekje voor volwassenen. Schitterende illustraties van Oren Ginzburg werpen een satirische blik op de gevolgen van zogenaamde (duurzame) ontwikkeling voor inheemse stammen. 16,5cm x 16,5cm. Verkrijgbaar in het Engels of Duits: € 5,95 (exclusief verzendkosten). Bekijk het animatiefilmpje van de strip (met Nederlandse ondertiteling).

T-shrits

We hebben weer Survival T-shirts!

Dames (getailleerd, ronde lage hals, halve mouwtjes, merk Moody) en Heren (mooie hals, mooi dik katoen, merk Logostar). Het motief ‘inheemse man confronteert bulldozer’ is nu gecombineerd met het logo van Survival International en de woorden ‘for tribal peoples’. De T-shirts kosten 12,50 per stuk (excl. verzendkosten). Op aanvraag stuur ik een lijst met de kleuren en maten die nog beschikbaar zijn.


Koffietafelboek We are One

ALLERLAATSTE EXEMPLAREN nu voor slechts € 15,00 !!! (excl. verzendkosten)

Om haar 40-jarige bestaan te vieren heeft Survival International in samenwerking met Uitgeverij het Spectrum het fraai geïllustreerde fotoboek We are One uitgegeven – een uniek eerbetoon aan inheemse volken. Schitterende foto’s en inspirerende citaten en verhalen van inheemse mensen en bekende persoonlijkheden. Meer info.

Hardcover, 26 × 28cm, Uitgeverij Het Spectrum, 221 blz, Nederlandse vertaling, € 29,95 (exclusief verzendkosten).

Tribal Peoples for Tomorrow’s World

UITVERKOCHT!!! Alleen nog verkrijgbaar via de internationale online shop».

Overzichtelijke paperback (Engelstalig) waarin de verschillende inheemse volken en stammen in de wereld aan bod komen, geschreven door Stephen Corry, directeur van Survival International. Corry heeft hiervoor kunnen putten uit zijn meer dan 40 jaar lange ervaring als antropoloog en mensenrechtenactivist. Vaktermen worden in het boek vermeden, waardoor het geschikt is voor een breed lezerspubliek. Meer info over het boek. Vraag naar onze speciale discount voor studenten. Het boek is ook als eBook verkrijgbaar.

Paperback, Freeman Press, 303 blz, Engels: € 8,95 (exclusief verzendkosten).


Bestellen

Bovenstaande artikelen kunt u door middel van een e-mail bestellen bij het Nederlandse kantoor van Survival International. Vermeld bij uw bestelling uw naam en adres.

Voor meer artikelen, bezoek onze internationale online shop».