Bestel een boek

Elke cent van de opbrengst uit de verkoop van deze artikelen wordt gebruikt om de meest kwetsbare volken op aarde bij te staan in hun strijd voor hun landrechten en mensenrechten.
Voor meer artikelen, bezoek ook onze internationale online shop».

There you go!

Een stripboekje voor volwassenen. Schitterende illustraties van Oren Ginzburg werpen een satirische blik op de gevolgen van zogenaamde (duurzame) ontwikkeling voor inheemse stammen. 16,5cm x 16,5cm. Verkrijgbaar in het Engels of Duits: € 5,95 (exclusief verzendkosten). Bekijk het animatiefilmpje van de strip (met Nederlandse ondertiteling).

Tribal Peoples for Tomorrow’s World

UITVERKOCHT!!! ALLEEN VERKRIJGBAAR VIA DE INTERNATIONALE ONLINE SHOP».

Overzichtelijke paperback (Engelstalig) waarin de verschillende inheemse volken en stammen in de wereld aan bod komen, geschreven door Stephen Corry, directeur van Survival International. Corry heeft hiervoor kunnen putten uit zijn meer dan 40 jaar lange ervaring als antropoloog en mensenrechtenactivist. Vaktermen worden in het boek vermeden, waardoor het geschikt is voor een breed lezerspubliek. Meer info over het boek. Vraag naar onze speciale discount voor studenten. Het boek is ook als eBook verkrijgbaar.

Paperback, Freeman Press, 303 blz, Engels: € 8,95 (exclusief verzendkosten).


Koffietafelboek We are One

Om haar 40-jarige bestaan te vieren heeft Survival International in samenwerking met Uitgeverij het Spectrum het fraai geïllustreerde fotoboek We are One uitgegeven – een uniek eerbetoon aan inheemse volken. Schitterende foto’s en inspirerende citaten en verhalen van inheemse mensen en bekende persoonlijkheden. Meer info.

Hardcover, 26 × 28cm, Uitgeverij Het Spectrum, 221 blz, Nederlandse vertaling, € 29,95 (exclusief verzendkosten).

Bestellen

Bovenstaande artikelen kunt u door middel van een e-mail bestellen bij het Nederlandse kantoor van Survival International. Vermeld bij uw bestelling uw naam en adres.

Voor meer artikelen, bezoek onze internationale online shop».